WikiLeaks ja osuuskunta Katto-Menyn vuosikokous to 10.3.2011

Truth Will Out
Osuuskunta Katto-Menyn vuosikokokous 2011 pidetään hieman epätavallisissa merkeissä.  Paitsi sääntömääräisiä asioita käsittelemme myös kysymystä: Miten voimme tukea ja auttaa WikiLeaksia, Julian Assangea ja Bradley Manningia?  Kysymys heräsi prof. Heikki Patomäen ehdotuksesta, että Suomi tarjoaisi turvapaikan Julian Assangelle. (HS 13.1.2011 -avaa uudessa ikkunassa.)

Siksi olemme myös  avanneet tämän  Assange Suomeen?-saitin tietojen ja ajatusten vaihdolle sekä keskustelulle.

Osuuskunta Katto-Menyn vuosikokous pidetään kuten aikaisempina vuosina osoitteessa Tallberginkatu 1 eli Helsingin Kaapelitehtaalla, kokoushuoneessa Käämi, D-rappu (alaspäin). Aika:  torstai 10.3. 2011 klo 18. Osuuskunnan hallituksen muodostivat v. 2010  Bert Bjarland, Mikael Böök, Sakari Eränen ja Teemu Lehto (pj.).  Yhteys tämän sivun ylläpitoon: assangesuomeen (ät) kaapeli.fi

Kategoria(t): Ilmoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa